Klein team, één werkwijze

Xtrathuiszorg is team van enthousiaste zelfstandige zorgprofessionals met één doel: u alle zorg geven die u nodig heeft om thuis het leven te leiden zoals u dat wilt. Wij staan dicht bij u, luisteren naar u en spelen zo goed mogelijk in op uw situatie. Dat betekent ook dat u altijd één aanspreekpunt heeft en nooit een onbekend gezicht ziet. Deze privacy en structuur zijn voor ons een waarborg voor de beste zorg. Want dat is wat u verdient, vindt u niet?

Bekijk hier onze visie


Even voorstellen

Als thuisverzorgers maken we natuurlijk het liefst persoonlijk kennis met u. Maar om u alvast een indruk te geven van ons team, stellen we ons graag even voor.

Mark van Zandvoort

Ik ben Mark van Zandvoort, getrouwd en vader van twee kinderen. Sinds 1990 ben ik in diverse velden van de gezondheidszorg werkzaam geweest. Ik ben verpleegkundige en heb meerdere opleidingen in de gezondheidszorg afgerond. De thuiszorg was tot 5 jaar geleden een onbekend terrein voor mij. Het directe contact met de mensen in de thuissituatie en de ontwikkelingen in de thuiszorg boeien mij enorm. Samen met mijn collega’s probeer ik met passie inhoud te geven aan het mooiste en oudste vak van de wereld ; “verplegen en verzorgen”.

Samenwerken met Xtrathuiszorg?