Deskundige verpleging bij u thuis

Xtrathuiszorg staat dag en nacht voor u klaar. Om u te ondersteunen, te verzorgen en alle medische hulp te bieden die u nodig hebt. We zijn een hecht team van deskundige professionals met één zorg: uw welzijn. Van hulp na een operatie tot de volledige verzorging in uw laatste levensfase.

individuele verzorging in uw eigen vertrouwde omgeving

Xtrathuiszorg is team van enthousiaste zelfstandige zorgprofessionals met één doel: u alle zorg geven die u nodig heeft om thuis het leven te leiden zoals u dat wilt. Wij staan dicht bij u, luisteren naar u en spelen zo goed mogelijk in op uw situatie. Dat betekent ook dat u altijd één aanspreekpunt heeft en nooit een onbekend gezicht ziet. Deze privacy en structuur zijn voor ons een waarborg voor de beste zorg. Want dat is wat u verdient, vindt u niet?

Zorg die om ú draait

Thuiszorg is persoonlijk en vertrouwelijk. Bij Xtrathuiszorg is iedere verzorger gecertificeerd om alle verzorg- en verpleegtaken zelfstandig uit te voeren. Zo hebt u altijd een bekend gezicht in huis, in plaats van steeds verschillende personen over de vloer. Dat is fijn voor u, maar ook voor ons. Zo leren wij u namelijk goed kennen, en weten wij precies wat u nodig hebt. Dát maakt nu het verschil tussen goede zorg en Xtrathuiszorg.